Doneren aan de "Cancer-Fungus Organization"

 

De websites van www.cancerfungus.com worden volledig gerund door vrijwilligers. Alleen al een website onderhouden kost heel veel tijd en geld.
Daarnaast is er ook geld nodig om een deel van de onkosten van dr.Simoncini te kunnen betalen. Kosten van zijn reizen naar landen zoals Amerika, Australie, Indie waar hij lezingen geeft over zijn candida infectie theorie, de oorzaak van kanker.

Dr. Simoncini en zijn (vrijwillige) medewerkers ontvangen honderden e-mails en vele telefoontjes van hopeloze patienten per dag. Maar ook van mensen waaronder artsen, wetenschappers en therapeuten die meer willen weten over zijn therapie. Simoncini en vele vrijwilligers werken op basis van humanitaire gronden en er worden geen kosten in rekening gebracht. Het is ook zo dat vaak patienten die geen financiele draagkracht hebben, gratis worden behandeld.

Nu hebben wij ons ook ten doel gesteld om een Clinical Trial te kunnen beginnen om de Sodium Bicarbonate Therapie effectiviteit te kunnen bewijzen. Zoiets is normaal gesproken alleen mogelijk met hulp van de farmceutische industrie of binnen de structuur van ziekenhuizen. Maar wij willen graag met uw hulp het bewijs leveren dat deze therapie effectitief is en dit kan doormiddel van onderzoek. Steun ons in dit onderzoek en laten we al die mensen die niet geholpen kunnen worden een kans geven. Als deze therapie wetenschappenlijk bewezen is, want dat is waar steeds om gevraagd wordt, kunnen er zoveel mensenlevens gered worden.

Steun ons door te doneren en help ons in de strijd tegen kanker, we zijn zo dichtbij want als de schimmelinfectie theorie en de behandeling met bicarbonataat wetenschappenlijk bewezen kan worden, kan kanker serieus aangepakt en vele levens gered worden.

donateDoneer aan de "Cancer-Fungus Organization"
(Deze link opent een nieuw scherm, en geeft u de mogelijkheid te doneren via telefoon, sms of iDeal)

voorbeeld: voorbeeld

Ook is het mogelijk uw donatie over te maken via PayPal:

donateDonate to the Cancer-Fungus Organization
(Deze link opent een nieuw scherm, en geeft u de mogelijkheid te doneren via PayPal)

voorbeeld: voorbeeld