Een aantal eerder verstuurde berichten aan Dr. Simoncini (vrij vertaald van curenaturalicancro.com)

Dank u voor uw werk en moed! U bent een uniek mens, een echte arts, onderzoeker, en wetenschapper. Blijf doorgaan..uw werk is hard nodig.
R. S. - UK

Ik ben een voedingsdeskundige en heb dit onderwerp vele jaren onderzocht. Ik heb altijd geloofd dat kanker een schimmel is!! is. Ik een artikel geschreven getiteld "Cancer Beaten" gebaseerd op 50 jaar onderzoek van Poolse arts Rybczynski en laboratoriumtesten door Dr. Webber die uitwezen dat kanker een schimmel is. Ik was verheugd om uw website te zien! Mijn doelstellingen zijn hetzelfde als van u - maar ik behandel kanker met kruidenformules, kiezelzuur en ozon. Maar ik zou graag natriumbicarbonaat aan mijn praktijk toevoegen. Ik zou graag samenkomen en dit onderwerp in detail bespreken.
M. G. - CA

Dank u voor uw inspanning al deze jaren naar het onderzoek van kanker en gefeliciteerd met de resultaten met Natrium Bicarbonaat. Ik leef in Puerto Rico en zou willen weten of er hier oncologen zijn die deze therapie zullen toepassen. Dank u en veel geluk!!
Y. G. - Puerto Rico

Ik wil u voor uw ongelooflijke moed danken om zich tegen de gevestigde orde van de medische industrie te keren. In de V.S. hebben wij niet gemakkelijk de vrijheid van keus in kankertherapie. Ik heb alternatieve therapie ongeveer 6 jaar bestudeerd, maar het is moeilijk om de artsen te vinden die ze toe willen passen. Dank voor al uw werk en inspanning.
L. K. H. - USA

Ik wil enkel zeggen ik geloof u op het juiste spoor bent met uw behandeling en natriumbicarbonaat. Ik zie dat u gelijk hebt! God zegene uw werk. Ik zal voor u bidden dokter.
Dr. H. D. - USA

Dr. Simoncini - ik schrijf om u opnieuw te danken voor de behandeling die u me in Rome gaf (Sept. 2007). Ik had een vervolg mri (met en zonder contrast) één maand na de CATscan die in Rome werd gedaan, en het bevestigde dat de tumor volledig was verdwenen. Mijn arts hier in Florida wil niet het geloven. Ik ben zeer dankbaar aan u voor alles u voor me hebt gedaan en voor wat u anderen leert over deze behandeling. De God van mei zegent u en uw werk (...) dank u nogmaals voor het teruggeven van mijn leven.
V. E. - USA

Dank u, dank u!! Ik heb al verscheidene jaren last van een infectie in mijn neus. Ik heb alles geprobeerd om er vanaf te komen. de afgelopen maanden heb ik een zoute oplossing gebruikt die met xylitol wordt gemengd (1 thee. ea. zeezout en xyiltol) welke goed werkte maar zeer tijdelijk. In mijn linkerneusgat zat 2 cm naar binnen een gezwel, dat vertigo begon te veroorzaken. Na het lezen van uw werk voegde ik natriumbicarbonaat aan de zout/xylitol oplossing toe en sprayde minstens 10 keer per dag. Onmiddellijk voelde ik het contact van het bicarbonaat met het gezwel, rond dag 5 deed de oplossing het gezwel ineenstorten, nu de 10de dag is er volledige regressie en vrije ademhaling. Ongelofelijk. Ik hoop dat God u steunt in uw strijd.
D. v. V. - USA

Zo prachtig is uw werk en uw motieven. Ik dank u met heel mijn hart. ik leerde korte tijd geleden de waarde van Natruim Bicarbonaat door een website van Yoga Agni, de geestelijke gemeenschap waar het de 'As van het Heilige Vuur' wordt genoemd; nu ik zie ik het verband. Één dag duidelijk zijn al uw inspanningen voor dit hogere doel in deze tijd van onwetendheid een andere tijdperk dichtbij is. De god zegene u.
J. P. V.

Dank u voor uw werk. Wij medisch mycologenbegrijpen uw werk volledig. U zit in alle opzichten op het juiste spoor.
Prof. Dr. M.J.D.

Prachtig, I'm impressed. The man is a genius. Zoals ik je schreef. 20 jaar zwemmers exceem. 3 dagen niet spuiten met Bayer spul en een witte groei en pijnlijke kloven. # dagen bica locaal en schimmel weg! a miracle, dankzij Dr.Simoncini.
Dr. J. D. D. H. - Netherlands

Beste Dr. Simoncini, ik las een verkorte versie van uw boek in het tijdschrift 'Nexus' en was het meest geïmponeerd door de eenvoud en de elegantie van de theorie en het bewijsmateriaal  u hebt om deze studies  te ondersteunen. Ik heb geen kanker, maar ik heb geleden aan candida albicans te sterke groei meer dan vijf jaar met zeer droge symptomen van chronische diarree, en te vroeg verouderde huid en genitale uitslag. Onlangs (alvorens ik uw document las)  zag ik de website Candida Support die natriumbicarbonaat als behandeling adviseerde. Sindsdien (sinds 4 weken) neem ik 3x per dag een half theelepelltje BiCa  opgelost in een glas water, en hoewel de symptomen nog niet volledig verdwenen zijn merk ik duidelijk verbetering. Opmerkelijk! (...) Ik vrees dat uw situatie gelijk is met die van "Galileo",  met dit verschil dat u 2 vijanden hebt: de gevestigde orde van medici, plus "BigPharma" - GlaxoSK, Eli Lilly, AstraZeneca etc...
A. E. - UK

Ik zag u op TV in 'know the cause'. Ik vond dat zeer interessant! Ik hoop & bid de Heer u zal blijven leiden ziekten te behandelen. De god zegent u.
A. H. - USA

Gelukwensen met uw briljante werk! Ik ben een alternatieve arts in Australië, en wij hebben de alarmerende stijging van candida opgemerkt. Moge Gods zegen over u komen.! p.s. Dr. Holt is onlangs geroyeerd in Westelijk Australië, nadat het nieuws van zijn duizenden kankerbehandelingen op televisie was uitgezonden.
N. S. - Australia

Je suis dentiste, deux membres de ma familles ont un cancer des poumons, un d'eux est sous chimio et ça le tue vraiment! Qu'elle est le traitement concret de ce type de cancer et sa posologie?
Vous imaginez bien la valeur qu'a une telle réponse, je vous en remercie donc par avance et bravo pour votre combat.
Etes-vous au courant concernant le poison qu'est l'Aspartam ainsi que le Fluor? Toute la médecine est corrompue, la dentisterie...etc. Salutations parfaumées et respectueuses.

Dr. L. S.- France

Ik ben een Franse arts uit Guadeloupe. Geeft u lezingen voor medici over uw theorie en therapie?
Dr. L. O. - Guadeloupe

Ik bezocht onlangs een vriend met longkanker. Uw boek was werkelijk een eye-opener en een grote kans om deze grote ontdekking met mensen hier in de V.S. te delen. Ik hoop u standvastig blijft met betrekking tot het ongeloof en de vooringenomenheid waar u mee te maken hebt.
D. F. - USA

Het is geen toeval dat u bent verkozen om de waarheid over kankernaar buiten te brengen. U bent begeleid op uw niveau van waarheid en nu is het de tijd het de wereld te vertellen. De waarheid is het licht en het licht is het pad.
P. L. - USA

Mijn dochter, 25 jaar jong, was in het ziekenhuis waar ze de linkereierstok verwijderd hebben wegens kanker. Ik geloofde altijd dat kanker iets anders was dan ik las in officiële publicaties. Ik zag uw video en ik ben zeker van dat u de oplossing hebt gevonden. Is er een manier dat u mijn dochter ook kunt helpen met natriumbicarbonaat, omdat zij zonder dat waarschijnlijk zal sterven, en zij is slechts 25 (...).
C. B. - NL

Ik ben recent gediagnostiseerd met Squamous cel carcinoom bij de basis van de tong. Er zijn metastasen aan de lymfeklieren in mijn hals. De tumor op tong locatie T1 en de klieren N2. Ik ben een patiënt in Kaiser Permanente waar ze natuurlijk geen andere behandeling erkennen dan bestraling en chemotherapie. Ik ben zeer geinteresseerd in uw werk met natriumbicarbonaat hebt gedaan en willen weten of zijn er om het even wat ik kan doen dit zelf met behandelingen van natriumbicarbonaat (...) genezenik sta afwijzend tegenover straling en chemotherapy zou de kans mijn lichaam te behandelen met niet-giftige middelen. Dank u voor alles wat u in het belang van onze toekomstige gezondheid doet.
P. P. - USA

Ik heb al vele jaren last van opvliegers en overmatig zweten. Na de eerste keer sodium bicarbonaat gebruikt te hebben was het zweten 80% minder, na 3 dagen is het totaal verdwenen. Ongelofelijk!!
Lauren - USA

 

 

 

beginpagina

 

 

 

 

 

EMAILS AAN DR. SIMONCINI