DR. SIMONCINI'S KRITISCHE BLIK

 

Mijn kritische blik is een verplichte stap die niet voortkomt uit wraak, rancune of andere lage emoties, maar uit de rationele noodzaak om het proces van inzicht verkrijgen te doen versnellen.

Alleen duidelijke, precieze en ware boodschappen kunnen de bewustwording van de kalme, conformistische zielen stimuleren. Er zouden inderdaad vriendelijkere en mildere bewoordingen kunnen worden gebruikt, maar het resultaat zou dan zijn, dat datgene wat wij tot nu toe hebben bereikt, met 100 jaar zouden uitstellen. Jammer genoeg bestaan er morele verplichtingen en spirituele drijfveren die zich moeilijk kunnen verzoenen met de kalme middelmatigheid van een werkschuw bestaan.Die goede, fatsoenlijke heren, artsen of geen artsen, die zich verzetten tegen krachtige en precieze taal, laten met hun houding in feite reeds zien dat zij behoren tot de ‘gezegende kudde’.

Van geheel andere toon zijn echter de standpunten van degenen die mij, vanuit hun ongerepte en authentieke innerlijk, onvoorwaardelijk steunen, omdat ze in zichzelf de wil terugzien om voor 100% te leven in weerwil van elke mondprop en leugen.

terug naar de beginpagina